گل کاملیا
گل کاملیا یکی از گل های زیبا و چشم نواز چهارفصل به حساب میآید که اکثراً به صورت درختچههای کوچک در گلدان پرورش داده میشوند، این گل با برگهای سبز رنگ چرم مانند خود عرضی به اندازه 2 الی 6 سانتی متر دارد و در ماههای اول زمستان یعنی دی و بهمن گل خواهد داد، گل کاملیا همچنین دارای 100 الی 250 گونه متفاوت و متنوع در طبیعت است که با گلهای آن در رنگهای قرمز سفید زرد میتواند خود را بسیار زیبا کند و بر جلوه آن به طور قابل توجهی بیفزاید. به همین دلیل یکی از زیباترین و محبوب ترین گلهای چهار فصل به شمار می آید و در سالهای اخیر صادرات و تجارت آن روز به روز افزایش پیدا میکند، در ادامه با شرایط محیطی مناسب آن و همچنین راه های مقابله با آفات این گل آشنا خواهید شد. اگر علاقه مند به گل و گیاه هستید از نمونه گیاهان آپارتمانی ما در گندم vip بازدید نمایید.
همچنین بخوانید: پرورش گل بالونی
برای اطلاعات بیشتر و مفصل در مورد این گل به مقاله گل کاملیا مراجعه کنید.
شرایط نگهداری گل کاملیا
شرایط نگهداری گل کاملیا به شرح زیر میباشد:
- میزان آبیاری گل کاملیا: میزان آبیاری این گل در فصلهای مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد به این صورت که میبایست در فصل گرم مانند تابستان هفته ای یکبار به این گل آب داد اما در فصل بهار این میزان آبیاری کافی نبوده و باید دو بار در هفته به آبیاری آن بپردازید همچنین در پاییز نیز مانند فصل بهار هفته ای دو بار آبیاری برای آن کافی است پس اگر گل کاملیا را در خانه نگداری میکنید حتما به تفاوت میزان آبیاری آن در فصلهای مختلف توجه داشته باشید.
همچنین مشاهده دسته بندی کامل گل رز جاودان
- میزان نور گل کاملیا مورد نیاز: این گل بسیار زیبا را میتوان در دسته گلهای علاقه مند به نور قرارداد اما نباید گل کاملیا را در معرض مستقیم نور خورشید قرار دهید همچنین نکته مهم دیگر آن است که با توجه به رطوبت هوا میزان نور مورد نیاز این گل نیز تغییر خواهد کرد به طوری که اگر محیط اطراف آن مرطوب باشد میتواند بیشتر نور خورشید را تحمل کند اما اگر در محیط خشک و فاقد رطوبت قرار داده شود میزان نیاز به نور خورشید نیز کاسته میگردد بنابراین اگر محیط آب و هوای زندگی شما گرم و خشک است، بهتر است یک فضای مناسب به دور از نور مستقیم خورشید برای این گل تهیه کنید تا به طور غیر مستقیم نور خورشید را دریافت کند و برگهای آن دچار سوختگی نشود.
- دمای مناسب: همانطور که اشاره کردیم گل کاملیا در طبیعت دارای 100 الی 200 گونه متفاوت است به همین علت هر کدام از این گونه ها میتوانند دمای متفاوتی را تحمل کنند اما به طور کل دمای مناسب به این گل دمایی میان 0 تا 30 درجه سانتی گراد است که اگر دمای محیط از این میزان بالا و یا پایین تر رود در روند رشد این گل تاثیر بسیار منفی خواهد داشت همچنین بهتر است بعد از ظاهر شدن غنچههای کوچک بر روی آن دمای محیط آن را کمی پایین بیاورید تا این گل بتواند به سرعت رشد کند و علاوه بر آن میزان عمر گل نیز با این کار افزایش پیدا میکند.
- نوع خاک: بیشتر گونههای گل کاملیا در خاکهای که میزان کلسیم آن ها زیاد باشد یا همچنین خاکهای گچی بهتر و بیشتر میتوانند به رشد خود ادامه دهد زیرا این گونه خاکها عناصر مفیدی مانند آهن و روی را به میزان زیادی برای گل تامین میکند اما علاوه بر آن شما میتوانید در خانه از خاک جنگلی و خاک ماسه ای نیز برای نگهداری و پرورش این گل زیبا استفاده کنید.
همچنین بخوانید: پرورش گل ماندویلا
شناخت آفات گل کاملیا و راه های مقابله با آن
آفات گل کاملیا و راه های مقابله با آن
هر گلی ممکن است بر اثر عوامل مختلفی دچار آفات و بیماریهای متنوع شود بنابراین اگر با این آفات و راههای مقابله با آن به خوبی آشنا باشید میتوانید به سرعت آن را شناخته و برای برطرف کردن آن اقدام مناسب را انجام دهید به همین علت چند نمونه از آفات و راههای مقابله با آن را برای شما شرح خواهیم داد.
- به وجود آمدن لکه های دیسک مانند: اگر بر روی گلبرگهای این گل لکه هایی مانند دیسک به رنگ های زرد و یا سفید مشاهده کردید بهتر است حداقل یک بار در هفته از حشره کشهای مخصوص گل استفاده کنید.
- خشک شدن برگ گل کاملیا: اگر برگها به طور ناگهانی خشک و یا زرد شدند دلیل آن میتواند قرارگیری در معرض مستقیم نور خورشید و یا آبیاری زیاد باشد بنابراین در این صورت میبایست این دو عامل را چک کنید و اقدام مناسب برای برطرف نمودن آن انجام دهید.
- کم شدن میزان شفافیت و رنگ گل: کمرنگ شدن و از دست دادن شفافیت موردنیاز گل ناشی از استفاده از براق کننده های شیمیایی است زیرا این براق کننده ها با دارا بودن مواد شیمیایی مضر برای رشد و از بین بردن شفافیت طبیعی گل خطرناک و مضر میباشند، پس بهتر است اگر از این گونه براق کننده استفاده میکنید سریع آن را کنار بگذارید تا به گل کاملیا آسیبی جدی وارد نکنید.
- گال برگی و یا ضخیم شدن برگ ها: هنگامی که برگ های گل کاملیا ضخیم تر از حالت معمول خود شوند جای هیچ گونه نگرانی نیست زیرا اگر این گل را در مکان های مرطوب نگهداری نکنید ممکن است برگ های آن ضخیم شده و به بیان دیگر گال برگ شود.
- تار عنکبوت: این نوع از آفت با مصرف نمودن شیره گیاه باعث کاهش چشمگیر سرعت رشد آن میگردد بنابراین اگر شما میخواهید این آفت را از به طور کامل و صحیح از بین ببرید، میبایست قسمتهای آلوده را با یک چاقوی تیز با احتیاط از گل جدا کرده و با این کار مانع از انتقال بیماری به قسمتهای دیگر شوید همچنین میتوانید هر چند وقت یکبار به طور منظم این گل را با مواد مخصوص و بی ضرر ضدعفونی کرده و بستر آن را تغییر دهید.
همچنین بخوانید: پرورش گل Saxifraga ساکسی فراژ یا ساکسی فراگا
مقاله گل کاملیا هم در اینجا به پایان رسید، امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. شما میتوانید با خرید گل در گل فروشی آنلاین گندم VIP یک روز به خصوص را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. و دسته بندی تاج گل را نیز مشاهده بفرمایید. منتظر دریافت نظر و دیدگاه شما هستیم.